Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Rally Sweden i ett treårigt partnerskap med Autosport.cc

Rally Sweden och Autosport.cc har ingått ett 3-årigt samarbetsavtal. Tillsammans ska parterna samarbeta för att öka intresset för rallysporten i Sverige. Bevakningen av rally på Autosport.cc är inledningsvis med fokus på WRC och ERC. Där partnerskapet med Eurosport även ger Autosport.cc möjlighet att visa highlights från ERC.

Förutom artiklar och bildgallerier, innan och efter tävlingar kommer programmet FanTV Autosport ha stort fokus på rally. Bevakningen av Rally Sweden sker med egna reportrar samt genom Autosport UK. Under 2013 är målsättningen att även bevaka den nationella rally scenen.

– Det är mycket glädjande att Rally Sweden vill inleda ett samarbete med oss, trots att sajten inte ens var klar när avtalet skrevs. Jag hoppas och tror att det är ett tecken på möjligheten med Autosport i Sverige. Vi har med Autosport ett högkvalitativt varumärke, med starkt stöd av den engelska redaktionen, där vi dagligen kommet att erbjuda den svenska rallypubliken nyheter, analyser och reportage som inte tidigare har funnits i Sverige, säger Mathias Resare VD Stampen Sports Media.

– Vi vill på ett effektivt sätt nå ut med mer information om Rally Sweden och bygga vidare på det starka rallyintresset som redan finns i Sverige. Under Rally Sweden 2012 såg som mest 830 000 unika tittare på sändningarna i SVT vilket är en helt fantastisk siffra, och vi är övertygade om att via Autosport kommer vi bygga en ännu större publik, säger Glenn Olsson VD för Svenska Rallyt AB.