Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Volvo Original går ur tiden... nu är VOC Mekonomen Rally fött

Efter en lång process som exploderat i en mycket hektisk tid de senaste veckorna så har nu VOC äntligen landat det viktiga samarbetet med en ny huvudpartner för klassen, den partner vi allra helst ville etablera samarbete med, Mekonomen.

Med detta så har vi tagit ett viktigt steg för att säkra vår klass fortlevnad och framtida utveckling. Och vi har skapat den avgörande basen för att jobba vidare med andra kompletterande partners, ett arbete som redan är igång.

I och med bildandet av VOC Mekonomen Rally så står vår klass ambition att vara Sveriges instegs- och breddklass i rally stabil. Vårt arbete utanför landet har som ni säkert uppmärksammat också intensifierats.

Vi är tacksamma om vi alla hjälps åt att använda (och etablera) vårt nya namn.

Besök gärna vår hemsida som är ny för dagen, en ren nyhet också för flera av er i vår egen organisation. Den ligger fortsatt under vår sedan länge etablerade webbadress, men detta kommer också att förändras. Mer om detta då det sker. Sidan kommer från och med nu att utvecklas stegvis med nya avdelningar, plats för samarbetspartners, för sociala medier etc.

Ni som på olika sätt är inblandade i tekniska frågor är vi förstås tacksamma om ni tittar in på hemsidan och läser regeljusteringen som ni hittar under under fliken TÄVLANDE, gärna också nyheterna kring samarbetet som finns publicerade redan på förstasidan om tid ges.

/ Roger Fransson, klassansvarig