Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Final i SydSvenska RallyCupen 27 oktober

. Visst sitter guldmedaljerna fint på Patrik och Jesper. Värste konkurrenten och silvermedaljören Jimmy Joge lyfter Jespers hand för att gratulera. De må vara värsta konkurrenter på specialsträckorna men där emellan är de riktiga kompisar.

Årets sista tävling för Patrik är finalen i SydSvenska RallyCupen dit Patrik och Jesper kvalificerat sig med en sjätteplats i cupen. Skall svenska mästarparet i Rally och tillika segrarna i årets Mitsubishi Challenge Cup lyckas vinna även SydSvenska RallyCupen, ett hat tric?

Stoffe Nilsson vann cupen före Åke Jacobsson och de blir svåra motståndare. Växjös Anders Jonasson vann klassen i sista SM-tävlingen i Köping och är definitivt en annan segerkandidat. Vi minns fortfarande Anders körning i SSR i Tingsryd i maj, han kan vara riktigt snabb hemma i Småland. Patrik och Anders har haft sekunduppgörelser i Dackefejden tidigare, bäste Växjöförare är viktigt, ingen viker ner sig frivilligt.

Totalt startar de sju bästa ekipagen i Trimmat 4WD, ingen kan räknas ut i förväg. Starten är i Hovmantorp med första start kl 12, 4WD startar sist så räkna med start ca kl 13.

Första SM-tävlingen 2013 är Sandviken 2 februari. Fram till dess skall motorn renoveras, främre diffen med fördelningslådan renoveras tillsammans med bakdiffen, samtliga drivaxlar bytas och bromsarna få en ordentlig översyn plus en allmän genomgång av bilen efter en hård säsong. Dess bättre har Patrik inte gjort en enda repa på bilen på hela säsongen, imponerande, så Tony slipper rikta plåt.

Jakten på pengar till vinterns renovering är i full sving. Vi hoppas kunna ställa en frisk bil på startlinjen i Sandvik 2 februari. Skulle pengarna räcka till en shake-down helgen innan är det givetvis en stor bonus.

Kom gärna ut och hälsa på oss i Hovmantorp på lördag. Alla våra sponsorers och supporters är ett stort stöd. Resultaten följer du på www.patriksrallyteam.com och www.resultatservice.com