Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Silver i junior SM för Adielsson/Bäck

Under den sista deltävlingen i årets Rally-SM lyckades rallyföraren Mattias Adielsson från Göteborg och kartläsaren Christoffer Bäck från Hedemora bärga silvermedaljen i årets Junior-SM i rally.

- Det känns så fantastiskt att kunna vinna en silvermedalj. Det här har vi kämpat för hela året, säger en mycket glad Mattias Adielsson.

Det var med minsta möjliga marginal som Adielsson/Bäck vann silvret. De slutade på samma poäng som trean Jens Branteström från Rasbo men vid särskiljningen visade det sig att Adielsson/Bäck hade en tredjeplats i deltävlingarna mer än vad Branteström lyckats med.

- Vi hade ingen chans att nå guldet inför finalen så vi har samlat all vår kraft mot silvermedaljen. Vårt år har varit lite upp och ner och vi hade aldrig haft den här medaljen om vi inte hade fått så mycket stöd under året. Den här medaljen ska alla i teamet känna sig stolta över. För vi hade inte kommit så här långt utan Er. Med en silvermedalj runt halsen känns det nu mycket lättare att börja se fram mot nästa säsong. Tack alla som har hjälpt både Christoffer och mig under året, vi är otroligt glada att kunna bjuda tillbaka lite med den här framgången, säger Mattias Adielsson.

Resultat i Kolsvarundan:
Trimmat 2wd: 6:a
JSM: 3:a
Total placering: 18:e