Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Patrik och Jesper laddar för Köping i helgen

Champagnen har sprutat på målrampen i Linköping. Patrik och Jesper är klara guldmedaljörer innan sista deltävlingen i Köping. Efter en hård kamp med framför allt Jimmy Joge bärgades guldet efter en andraplats i Linköping. Thomas Thunström måste ha gjort sitt livs körning och var ett hot om andraplatsen ända in på mållinjen. Till Köping har Getingboet förstärkts med Carina Hermansson och Växjös Anders Jonasson. Robin Friberg och Jocke Nyman gjorde kanontider på slutet i Linköping. 2012 års svenske mästare i Otrimmat 4WD, Patrik Johansson, kan nog inte ligga på latsidan om han vill avsluta med ännu en podiumplacering. I så fall har han inte missat podiet i någon av årets sex SM-tävlingar, en prestation i sig.

Serviceteamet har som vanligt gått igenom bilen inför tävlingen och fått dit en ny skyddsplåt. Patrik och Jesper fick köra hela sista etappen i Linköping med en skyddsplåt som inte var helt frisk så det var försiktigt hoppande över backkrönen som gällde.

För mer detaljer om tävlingen logga in på www.rallysm.se. Resultat hittar ni på www.resultatservice.com. Naturligtvis skall vi försöka servera er resultat och kommentarer från Patrik och Jesper kontinuerligt på hemsidan www.patriksrallyteam.com , jag tar med pannlampan för fredagsetappen

Anders Wiktorsson