Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

East Sweden Rally en framgång för Mikael Lindqvist

Det blev till slut en nionde plats i den femte deltävlingen av årets Rally SM för Mikael Lindqvist från Norrköping. East Sweden Rally avgjordes i helgen runt Linköping. Det blev en riktigt bra avslutning på tävlingen för Lindqvist.

- På rallyts sista sträcka drog vi till med att vara snabbast i klassen. Vi var pressade av bilar bakom så vi kände att vi ville prova att gå för fullt, säger Mikael Lindqvist.

Det har under helgen gott åt rätt håll för Lindqvist. Körningen har varit stabil och ju fler sträckor som har körts desto bättre har det gått. På fredagen var det lite oro i teamet då oljetrycket sjönk på den sista sträckan innan kvällsservicen. Teamet fixade det och under lördagen har bilen fungerat riktigt bra.

- Det krävs lite annorlunda körstil än vad jag är van vid med den här bilen. Jag vill sladda mer men nu måste jag tänka på att åka rakare in i svängarna, säger Lindqvist.

Nu blir det några veckors uppehåll innan den avslutande deltävlingen i Rally-SM avgörs i Köping första helgen i oktober.