Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Stefan Håkansson är het igen.

"Grymt kul!" säger Stefan efter helgens tävling, Moheda Kök Dackefejden.

Stefan och Marcus satte upp ett högt tempo redan från start och självförtroendet kom snabbt tillbaks efter Sydsvenska rallyts missöden. Det var riktigt fina vägar trots att vi startade långt bak i fältet som nr 127. Tävlingen var en bra övning särskilt när det gäller bromspunkter. "Det går att åka så jäkla fort med den här bilen och bromsar det finns det!" säger en nöjd Stefan Håkansson.

Teamet är övertygade om att det blir en fortsättning i den här riktningen och är ivriga på att utveckla bilen ännu mer.

När Håkanssons Motorsport kör DM tävlingar så tävlar man inte riktigt på samma villkor som i exempelvis VOC, där endast enhetsbilar tillåts. Vår lilla Ford Fiesta som vi tävlar med i SM i klassen -otrimmat 2wd ingår i Grp H (trimmat 2wd) när det gäller DM, därför blir det svårt att jämföra sig säger Johan De La Motte som är mekaniker i teamet. Men den här gången var vi inte det enda otrimmade ekipaget, Mattias Jirvelius som också tävlar i SM fanns på startlinjen. Även Christoffer Jacobsson i en Fiesta han också.

Vi var snabbaste grupp N bil i 2wd genom hela tävlingen och slutade på en 12e plats i klassen och blev 21a bil totalt av över 200 bilar. Klart godkänt och vi ser spännande på framtiden!

Mer information hittar du här!

HÅKANSSONSMOTORSPORT
Stefan Håkansson