Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Sebastien Loeb kör X-Games i Kenneth Hansens rallycrossbil

Åttafaldige rallyvärldsmästaren Sebastien Loeb och fjortonfaldige europamästaren i rallycross Kenneth Hansen förenas efter 15 år tillsammans under Citroen Racings vingar i motorsportens svar på de Olympiska Spelen, X-Games 18 i Los Angeles 30 juni- 1 juli.

- Det är en ära och mycket inspirerande att få jobba med Sebastien, säger Kenneth Hansen och ser mer än nöjd ut.

- Citroen Racing och Red Bull har sett till att det här samarbetet blev verklighet. En fräck idé som jag tror har all möjligheter att bli riktigt bra.

Kenneth Hansen är just hemkommen efter tester i Frankrike med Citroen DS3:an som utmaningen till ära kallas Citroen DS3 ”XL”, XL för X-Games och Loeb. - Testerna har varit givande och Sebastien var nöjd och glad så långt, berättar Kenneth.

Franska motorsportföretaget Oreca och Hansen Motorsport jobbar tätt tillsammans med Citroen Racing för att kunna ge Loeb bästa tänkbara förutsättningar att kunna anta Red Bull sponsrade amerikanske megastjärnan Travis Pastranas utmaning om vem som ska kunna titulera sig ”den bäste av de bästa”.

Räkna med att både Sebastien Loeb och Kenneth Hansen kommer att göra allt för att gå segrande ur striden. Två Citroenförare med samma vinnarinstinkt, denna gång med Loeb bakom ratten och Hansen som coach.

Susann Hansen

Glada hälsningar / Kind regards Susann Hansen