Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Daniel Lundberg - South Swedish Rally

Det var en riktigt skön känsla att få komma tillbaks till Småland och förbereda sig för SSR igen. Sist vi åkte tävlingen var 2008 och detta blev 7e starten i tävlingen för team LRS. Vi har också många härliga minnen härifrån bland annat 3 bronsplatser i JSM från åren med Renault.

Vi gick ut med ett tempo som kändes bekvämt men tyckte inte riktigt vi fick de tider som vi förväntar oss. Bilen började också bete sig underligt på höga varv.

På servicen upptäckte vi ett kontaktstycke i motorn som var sönderärgat. Efter det blev det bättre och även tiderna. Vi låg efter första etappen på en 5e plats i vår klass.

Dag2 började riktigt bra och vi var verkligen laddade! Vi jagade på och var efter 4 sträckor på lördagen uppe på en 3e plats i den trimmade klassen.

Vi fick inte vara glada så länge då motorn gav upp på den nästkommande sträckan. Förmodligen hade den tagit stryk under fredagen med den dåliga kontakten.

Rally kan vara tufft ibland men vi i LRS Rallyteam är tuffare, nu väntar en lång sommar som vi ska förvalta på bästa sätt. Bilen ska få en ordentlig översyn, vi har även investerat i en ny modernare servicebil som ska byggas iordning. Däremellan ska vi också försöka träna och vila en smula. Nästa tävling går i Trollhättan 17-18 Augusti.