Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

LRS Rallyteam - Vinterpokalen 17-18/2

Yes Yes Yes ! Äntligen funkar det hela vägen för LRS Rallyteam.

Deltävling 2 i SM har i helgen körts uppe i skogarna runt Sandviken. Vi var riktigt taggade att göra bra resultat efter det snöpliga slutet i Uppsala. Grabbarna har jobbat stenhårt med bilen i verkstaden och nu skulle allt bara funka.

Tävlingen började på fredagskvällen utanför Göransson arena mitt i Sandviken med en publiksträcka. Riktigt häftig känsla då det var massor med åskådare utmed läktarna.

Allt började enligt plan och besättningen kunde gå till nattvila nöjda. Lördagen började också bra med jämna och fina sträcktider. På de längre sträckorna märkte vi att vi tappade lite onödig tid. Jag (Daniel) kände att jag hade svårt att hålla koncentrationen uppe hela vägen, förmodligen beror det på att jag dagarna innan tävling påbörjat en penicillinkur mot halsfluss. Efter lite service och matuppehåll laddade vi med extra kraft i form av red bull.

Det var spännande och vi var hårt pressade ett tag men vi lyckades hålla undan och bärga en otroligt efterlängtad pallplats i SM. Vi blev 2a i trimmat fyrhjulsdrivet och 4a i den hopslagna klassen med super 2000.

Tack till alla som följt oss och stöttat oss fram till detta. Tack också hela Service gänget som jobbat med bilen både på och mellan tävlingarna, utan Er skulle detta aldrig ha gått!

Nu vilar vi en liten stund innan SM fortsätter på vårt favoritunderlag GRUS.

Daniel Lundberg