Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Pelle Sääv på tredje plats i Rally-SM

NH Super 2000 föraren Pelle Sääv från Linköping kom på tredje plats i årets andra deltävling i Rally-SM. Under helgen avgjordes tävlingen Vinterpokalen i Sandviken i mycket fina vinterförhållanden. Huvudcenter för tävlingen var bandyhallen Göransson Arena. Serviceplatsen var inomhus i Göransson Arena och den första sträckan på fredagen gick inför fulla läktare på isen vid Jernvallen.

- Jag är mycket nöjd med min tredje plats, jag var orolig på slutet då vi drabbades av någon typ av motorproblem. Bilen gick inte riktigt som den brukar så jag är glad att vi har tagit oss i mål, säger Pelle Sääv.

Nu väntar ett lite längre uppehåll innan Rally-SM fortsätter med South Swedish Rally den 17 – 20 maj.

- South Swedish Rally är en av mina favoriter i Rally-SM. Jag brukar alltid göra bra resultat där. Första klassegern med Skodan kom för två år sedan i SSR. Jag trivs bättre på grus än på snö så att vi nu har ett så bra utgångsläge efter vintertävlingarna känns riktigt bra, avslutar Pelle Sääv.

Resultat Vinterpokalen 2012
Pontus Tidemand
Mats Jonsson
Pelle Sääv


Följ oss på vår hemsida www.nhsuper2000.se

Pressansvarig Urban Andersson