Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Nu börjar rallyåret 2012 för Mattias Adielsson

Rallyåret 2012 börjar nu för Mattias Adielsson från Göteborg. I veckan kommer de första testerna att köras och till helgen kommer en tävling att genomföras. Mattias kommer att ha en ny kartläsare till denna säsong, Christoffer Bäck från Hedemora. Christoffer är regerande svensk mästare i både trimmat 2wd och i junior-SM, då han förra säsongen lotsade fram sin förare till dessa medaljer.

Tävlingen Dubbeldalingen som avgörs i helgen körs i trakterna av Östersund i Jämtland. Dubbeldalingen är en två-dagars tävling som startar på lördag med fyra specialsträckor och avslutas under söndag förmiddag. Under lördagen har de tävlande möjlighet att rekognoscera banan och då skriva sina egna noter.

- Vår tanke är att åka på egna noter i år, så det här blir riktigt bra träning, säger Mattias Adielsson.

Målet för Mattias Adielsson den här säsongen är att åka Rally-SM och där förbättra sina resultat från förra året. Rally-SM kommer under 2012 att avgöras i sex deltävlingar där de tävlande får tillgodoräkna sig sina fem bästa resultat.

- Vi visade förra året att man aldrig får ge upp, vi kämpade i motvind under hela säsongen med massor av tekniska problem. Nu är bilen uppdaterad med det senaste och vi har nog haft varenda skruv lös för att kontrollera dem, allt för att bilen ska vara på topp, säger Mattias Adielsson.

Adielssonmotorsport har även presenterat en ny hemsida där du alltid finner senaste nytt om teamet. www.adelssonmotorsport.com

Pressansvarig:
Urban Andersson