Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Codriver Marcus Sundh presenterar egen elitsatsning 2012.

Samarbetet Mattias Adielsson och Marcus Sundh är avslutat. ”Jag har njutit av varenda kilometer, både i med- och motgång och jag är säker på att Mattias kommer lyckas som rallyförare. Jag kommer sakna teamet och önskar dem all lycka till in i framtiden ”.

Nu jobbar Marcus på ett unikt projekt i rollen som codriver där han vill marknadsföra sig själv till förare och team.

Jag vill passa på att tacka alla mina otroliga sponsorer för det här året! Jag lovar att uppmärksamma dem alla innan året är slut, säger Sundh.

Tina Thörner, en inspirationskälla.
”Jag har blivit oerhört inspirerad av Tina Thörner. Det var väldigt speciellt att få träffa henne efter vårt mailande hit och dit. Det är minst sagt beundransvärt att få höra hennes historia, hur trygg hon är i sig själv och vilken förmåga hon har att leda ett team. Det är verkligen min dröm att på samma vis som Tina vara en ”spindel i nätet” och med ett så starkt och energiskt engagemang driva en förare och team mot toppen”.

Vill till toppen:
”Jag vill bjuda med alla på min resa genom ett speciellt koncept som jag kommer presentera tidigt 2012.” Mycket är redan klart, berättar Marcus men allt avslöjas på en pressträff tidigt 2012.

Marcus Sundh