Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Vinst i Marknadsnatta för Pelle Sääv

Säsongen 2011 började med en vinst i Krokom och nu avslutas den med en seger i Skänninge.
NH Super 2000 föraren Pelle Sääv från Linköping vann för andra året i rad rallytävlingen Marknadsnatta som avgjordes under lördagen. Till kartläsare denna tävling hade Pelle Sääv lånat in Toni Sundqvist från Motala.

Det var totalt 4 sträckor som skulle köras i trakterna kring Skänninge och Pelle satte upp ett bra tempo redan på SS 1 och fortsatte sedan med ett jämt och bra tempo genom hela tävlingen. På tävlingens fjärde och sista sträcka gjorde Pelle ett ryck och i mål skilde det 15,7s till tvåan Mats Jonsson från Forshaga.

- Det har gått kanonbra idag, bilen har fungerat klockrent och vägarna har varit väldigt fina. Det känns riktigt bra att få vinna i år igen. Hela teamet ska känna att de har varit delaktiga i den här segern, alla ger alltid gärnet, säger Pelle Sääv

Direkt efter Marknadsnatta kommer förberedelserna börja inför säsongen 2012.

- Det är mycket som ska göras, bl a måste motorn skickas till Frankrike och trimmningsfirman där ska uppdatera och framförallt kontrollera motorn. Vi har ju under säsongen inte fått ut den effekt som utlovats från Skoda. Bilen plockas också ner och vi går igenom den från grunden. På den här nivån är det viktigt att hela bilen är på topp vid varje tävling, inget får lämnas åt slumpen, säger teknikern Håkan Karlsson.



Ni följer NH Super 2000 på hemsidan. www.nhsuper2000.se

Pressansvarig Urban Andersson