Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Pelle Sääv ska försvara rallyseger i Marknadsnatta från förra året

På lördag är det dags för säsongsavslutning för NH Super 2000 föraren Pelle Sääv från Linköping. Då avgörs rallytävlingen Marknadsnatta i Skänninge i Östergötland. Pelle Sääv vann tävlingen förra året och kommer att göra ett försöka att vinna även i år.

- Vi vann den här tävlingen förra året och jag siktar på ännu en seger. Tävling så här sent på hösten brukar alltid vara svårt, vägarna är lite mjuka och väldigt hala, säger Pelle Sääv.

Marknadsnatta startar från Skänninge på lördag klockan 11.00. Tävlingsbanan innehåller sedan fyra specialsträckor på sammanlagt 34 kilometer. Första tävlingsbil beräknas vara i mål klockan 15.00.

Rallysäsongen 2011 har varit lite upp och ner för Pelle Sääv. I vintras tog Pelle tre segrar men under sommaren har det inte blivit en enda. Nu hoppas hela teamet att det vänder igen när de kommer på hemmaplan.

- Motståndet är ganska tufft, flera SM-åkare finns med så vi måste vara riktigt koncentrerade från första metern. Jag tycker att det har gått riktigt bra nu i höst, vi var ju trea i East Sweden Rally som avgjordes i Linköping i september som bästa resultat. Jag tycker att jag har kvar den sköna känslan när jag sätter mig i bilen. Nu kör vi för segern på lördag, det är segrar som räknas, avslutar Pelle Sääv.

Ni följer NH Super 2000 på hemsidan. www.nhsuper2000.se

Pressansvarig Urban Andersson