Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

LRS Rallyteam har avslutat årets sista deltävling i SM.

KMK Trofén 7-8/10 2011

Vi var verkligen laddade inför finalen, problemen med övervarm motor som vi led av i Linköping var nu åtgärdade av JRM Racing och bilen var i övrigt toppskick. Fredagen började som sist lite väl trevande, kände inget riktigt flyt i åkningen och som vanligt var det ovant med mörkret.

Efter omstart på lördags etappen kändes det bättre och bättre, lite småstrul med någon snurrning blandades med godkända sträcktider. Vi väntade bara på att det skulle lossna helt och att vår jakt mot pallen skulle gå vägen.

Nu ville materialet annorlunda denna gång. I starten på sträcka 8 gick en drivaxel av. Vi hade då bara 6 sekunder upp till 4e platsen som vi förlorade på vår retliga snurrning. Som summering kan vi säga att vi är ganska nöjda, samarbetet i bilen fungerar bättre och bättre för varje sträcka och får vi bara lite mer tävlingar i kroppen är vi säkra på att vi kan konkurera på allvar nästa år!

Servicegänget bestod den här gången av: Fredde, Jocke och Sebastian. Grabbarna hade en hektisk tävlingshelg som dom skötte med bravur (som vanligt)

Nu väntar en höst med en massa spännande jobb. Bilen ska få en ordentlig översyn och optimeras ytterligare för att matcha våra konkurrenters överlägsna wrc bilar.

Teamledningen ska jobba vidare och försöka knyta fler medlemmar till vår företagspool. Har du eller någon du känner intresse av förstklassiga paketlösningar med: Förarutbildning, Motorevent eller Ledarseminarier tveka inte att kontakta oss på info@lrsevent.se .