Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Joakim Längberg laddar för Rally-SM i Linköping

Efter några stressiga veckor står Joakim Längberg från Linköping på startlinjen när East Sweden Rally startar på fredag i Linköping. East Sweden Rally är den femte deltävlingen i årets Rally-SM. Joakim Längberg har i årets Rally-SM bara kört South Swedish Rally i juni, där låg han på en fjärde plats i klassen och satsade för att ta en pallplats, tyvärr gick det för fort i en högersväng under sista dagen och han körde av vägen. Bilen blev ganska illa tilltygad men både förare och kartläsare klarade sig utan skador.

- Nu har vi byggt upp bilen igen. Det har varit ganska mycket jobb med det och jag har tyvärr inte kunnat köra någon tävling sedan South Swedish Rally. Vi kommer dock att köra ett mindre test innan tävlingen så att vi ser att allt fungerar, säger Joakim Längberg.

East Swden Rally startar på fredag med fyra specialsträckor och fortsätter på lördagen med sex specialsträckor. Den första sträckan startar på fredag klockan 18.00 vid Cloetta Center, där även rallyts HQ och serviceplats är placerat.

- Det är skithäftigt att vi kan köra så centralt med start vid Cloetta Center. Jag hoppas att så många som möjligt kommer och hejar på oss nu när vi tävlar på hemmaplan, avslutar Joakim Längberg.

Vår hemsida hittar ni på www.langbergmotorsport.se och där följer du teamet på nära håll.

Urban Andersson