Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Rallymasters på väg mot andra halvlek.

Nästa Lördag 10 september börjar andra halvlek för Rallymasters, när Eskilstuna MK arrangerar EMK-Kannan, och det är hög tid att anmäla dig om du inte redan gjort det, allt för att inte missa chansen på den totala prispotten!

Den för året nya Rallyserien har lockat stora delen av den svenska rallyeliten, och mängder med lokala och regionala åkare som fått chansen att tävla mot SM-åkarna på lika vilkor.

Men det är inte oväntat kända rutinerade foråkare som toppar den totala serietabellen.

I klassen A-4WD har vi Eddie Hörbing i topp tätt följd av Mats Jonsson, före Mats Adielsson, Kristian Johansson, Jimmy Joge och Andreas Magnusson som avslutar och delar topp 5.
B-4WD har Kimmo Frondelius i topp före Algot Öberg och Björn Baekkevold från Norge.

Även i A-2WD är det ett SM-toppnamn i täten, Leif Pettersson poängen före Tobias Ytterbring, Jonas Johansson, Johan Karlsson och Johan Carlsson...
B-2WD har vi Stefan Hanela på maximala 30 poäng, Jan Onkamo, Patrik Åhman, Daniel Johansson och Andreas Dahl.
C-2WD där det var ett totalt mannfall i första tävlingen, har sen Daniel Hellstadius i täten före Fredrik Johansson och Tobias Nordwall.

A/B-Std har Mattias Olsson i topp före Lars Ohlsson och Philip Haag.
C-Std toppas av svenska hockeymästaren Emil Kåberg före Joakim Nilsson, med Oskar Lundmark och Niclas Gillberg som delad 3:a.

A/B/C GrE är det Gotland i täten genom Andreas Norrby före Per Ohlsson och Tomi Juntunen.
I A/B/C-klassiker är delad ledning, Per Göthberg och Claes Alfredsson, med Kjell Svensson som 3:a.
Delad ledning är det även i Ungdomsrally, där Victor Liljesson och Kim Andersson toppar före Daniel Budin och Jim Johansson.

Så det är upplagt för bra kamp i skogarna öster om Eskilstuna, och än finns chansen att anmäla sig för inte missa den rejäla prispotten på över 75.000kr det tävlas om 2011.

Efter att 2:a deltävlingen ställdes in och det blev 4 deltävlingar, har serieorganisationen fått fundera på hur den totala serien skall avgöras och särskiljas, och där man nu beslutat att sänka kravet till att ha deltagit i 3 deltävlingar för att kunna få del av prispotten.
För övrigt gäller seriereglerna fullt ut.

Läs all info på den officiella webbsidan: www.rallymasters.se

RALLYMASTERS 2011, i samarbete med MOCOMP, TRACTIVE, PPE/YOKOHAMA samt SELLHOLM TUNING.

Crister Nystrand Seriekoordinator.