Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Hörbing vs Jonsson och Ytterbring vs Pettersson i nya Rallymasters och Kullingtrofén.

På Lördag är det klart för kamp igen, Rallymasters besöker Herrljunga och Kullingtrofén där startfältet även denna deltävling håller SM-klass.

Efter premiären i Norrköping i maj, är det nu så dax för att släppa loss ännu ett jättestartfält, över 190 bilar skall ut på de luriga vägarna runt Herrljunga, och där det är högsta klass på startfältet.
I samtliga klasser är det upplagt för hård fight, 4WD där säkert Mats Jonsson vill sätta Hörbing på plats, men där det finns många fler som har kapacitet att blanda sig i tätstriden, kanske Joachim Gran med sin nya Focus WRC eller Ingmar Svensson i en likadan bil, eller Björn Adolfsson medsin WRC-Skoda, kanske någon av de snabba GrN-åkarna Johan Rudengren, Kristian Johansson, Mats Adielsson eller Jocke Nyman?

I 2WD är det precis lika upplagt för sekundstrid, Tobias Ytterbring imponerade med seger i Norrköping, nu vill säkert Leif Pettersson höja ribban och där Johan Holmberg säkert hänger på, sedan har vi 2x Johan (Karlsson o Carlsson) och Mikael Erixsson, samt 940-fantomen Jimmy Olsson som nyligen legat i hårdträning under Midnattssolsrallyt och tog några sträcksegrar sista dagen, alltså ett stenhårt startfält bjuds det på.

Ja så här ser det ut i stort sett alla klasser, det kommer att gå fort, det kommer att handla om sekunder och tiondelar när vi får resultatet på Lördag.

Och arrangerande Kullings MS, satsar som vanligt lite extra, Rallyradio och det även på webben (www.radiotreby.se), resultat på nätet och även speaker vid några av tävlingens publikplatser.

Väl mött i Herrljunga på Lördag.

Rallymasters, officiell webbsida: www.rallymasters.se

Crister Nystrand