Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Värmlands Schakt-loppet flyttas!

- För litet deltagarantal tvingar arrangören att ta nya tag.

Trots lockrop, pengar till de snabbaste förarna och förlängd anmälningstid, blev det inget större deltagarantal i anmälningslistan till Värmlands Schakt-loppet. Arrangörerna tvingas nu leta nytt datum för tävlingen.

Tävlingsledningen för Värmlands Schakt-loppet beslutade under söndagen att leta ett mer attraktivt datum för tävlingen, då allt för många förare valt den stora rallytävlingen i Vårgårda i stället. Att tävlingen sedan ligger i bakvattnet av Midnattssolsrallyt gör det inte enklare på deltagarfronten, endast en Historisk rallybil hade anmält sig.

Nu letar arrangörerna ett nytt datum med ljus och lykta, så att loppet uppför Ekesberget kan bli av senare i höst. De dryga tjugotalet anmälda som betalat in anmälningsavgiften får denna återbetalad. Munkfors Motorclub önskar er alla hjärtligt välkomna att anmäla sig på nytt till det nya datumet, som kommer att utses inom kort.

Mer information om tävlingen kommer fortlöpande i pressmeddelanden. Du finner också löpande information om rallyt, anmälda förare, e-anmälan, inbjudan och övrig information på Munkfors Motorclub:s hemsida under adressen www.munkforsmc.com

Anders Ekström