Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Rallymasters kör 4 deltävlingar 2011.

Den nya rallyserien, Rallymasters, som hade premiär i Norrköping och Holmenskog-Rallyt, skulle kört deltävling 2 den 18 juni i Eskilstuna med SMK Södermanland som arrangör.

Dock så fick arrangören ställa in sin tävling, Mälarrallyt den 18/6, och serieorganisationen ställdes för valet att hitta en ersättningstävling eller slutföra serien på 4 tävlingar.

Efter att vridit och vänt på sveriges rallykalender, talat med tänkbara arrangörer för en ersättningstävling, där vi inte lyckats hitta en bra och rättvis lösning, har nu serieorganisationen beslutet att Rallymasters 2011 avgörs på 4 tävlingar.

Serien regler står kvar, då de även kan användas på 4 deltävlingar, (1 tävling skall räknas bort, dock måste den tävlande startat i finalen för att få räkna bort denna. För att få del av prispotten, skall man ha deltagit i minst 4 av de 5 deltävlingarna 2011) Läs fullständig info i reglerna som finns på webbsidan.

Rallymasters fortsätter nu i Kullingtrofén, Herrljunga den 23 juli, där arrangören Kullings MS bjuder upp till en bra tävling med lite kringarrangemang.

Sedan fortsätter serien till Eskilstuna och EMK-Kannan den 10 sep, och avslutas i samband med SM-finalen i Katrineholm och KMK-Trofén den 8 okt.

Väl mött i Herrljunga den 23 juli.

Officiell webbsida: www.rallymasters.se

Crister Nystrand

Seriekoordinator Rallymasters.