Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Rally-SM till helgen för Mattias Adielsson från Göteborg

Nu är det dags för den första deltävlingen i Rally-SM som avgörs på grusunderlag. Mattias Adielsson från Göteborg kommer till start med den rutinerade kartläsaren Anders Fredriksson från Årjäng. South Swedish Rally startar på fredagkväll och målgången är efter lunch på söndag.

Vintersäsongen blev mycket tung för Mattias då han bröt den första tävlingen och hade stora problem i den andra. De fick dock med sig några SM-poäng från vinterdelen av Rally-SM. Nu är det nya förutsättningar med nytt underlag som passar hans Ford Fiesta bättre än snö och is.

- Vi har kört en tävling under våren som test av bilen och för att Anders och jag skulle testa hur vi fungerade ihop, säger Mattias Adielsson.

South Swedish Rally är en av Mattias favorittävlingar. Det mycket proffsiga arrangemanget och de fina vägarna gör att längtan är stor på att tävlingen ska börja.

- Jag har stora förhoppningar om en framskjuten placering. Vi är dock mycket medvetna om att det är en lång tävling där mycket kommer att hända. Det är nog viktigt att inte dras med i ett för högt tempo utan planera körningen så att vi är med på söndag eftermiddag när det hela ska avgöras, avslutar Mattias Adielsson.

Följ oss på hemsidan där vi håller er uppdaterade www.adielssonmotorsport.com .

Pressansvarig Urban Andersson