Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Tredje gången för Johan Svensson ?

Kommande lördag arrangerar Åtvidabergs MK tillsammans med MK Scandia rallysprinten Stefans Minne för tredje gången. De båda tidigare tävlingarna har SMK

Valdemarsviks Johan Svensson varit totalsegrare i och har nu chansen att ta hem vandringspriset. Då körde arrangören en sträcka tre gånger men till årets tävling har tävlingsledare Elisabeth Svensson med sitt gäng hittat en sträcka till, så till årets blir det två sträckor som körs två gånger. Samlingsplats för Stefans Minne är vid Söderö grusgrop (Mellan Kisa och Åtvidaberg) där både start och mål samt prisutdelning kommer att vara.

Johan kommer inte att få en lätt resa till att ta sin tredje raka seger i årets upplaga av Stefans Minne. I A2wd återfinns märkeskollegan Johan Karlsson, Tjust MK samt Fredrik Nordh o Marcus Bergqwist båda Ydre MK som säkert vill aspirera om segern.

Närmare ett sjuttiotal förare har anmält stt intresse för tävlingen och flest kommer från Ydre MK som har hela 25 förare anmälda. Sist ut i fältet åker de som drivning på alla hjul och här får Mälaröarnas Johnny Ericsson vara favorit och kanske blir det även totalt.

Första start 11.00