Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Fast & Furious på Elmia i påsk

Filmserien The Fast and The Furious kommer i sommar med den femte filmen: Fast Five.

De spektakulära streetracingfilmerna har inte bara blivit stora biografsuccéer utan också skapat starka bilbyggartrender. Många unga bilbyggare har fått inspiration från bilarna i filmerna, både i Sverige och övriga världen.

På påskhelgens Bilsport Performance & Custom Motor Show skapas en speciell monter i A-hallen, dedikerad som en hyllning till de fantastiska filmerna. Bland annat kommer flera av de riktiga bilarna från filmerna att visas i den 300 kvadratmeter stora montern. Här visas också exklusiva filmklipp från den nya filmen, som har världspremiär i USA veckan efter påsk. Exakt vilka av bilarna som kommer att visas är tills vidare hemligt, men att det blir riktigt häftiga bilar för alla smaker står helt klart.

The Fast and the Furiousfilmerna har blivit rena kultrullarna med sina vrålhäftiga bilar, tuffa actionscener, extrema krasch- och explosionseffekter och inte minst för de färgstarka personligheterna Dominic Toretto (Vin Diesel), Brian O´Connor (Paul Walker), Mia Toretto (Jordana Brewster) och Letty Marciano (Michelle Rodriguez). Enligt uppgift kommer den nya filmen ha större fokus på USA-tillverkade muskelbilar än de tidigare filmerna.

Eva Holmberg Pressansvarig