Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Ward tillbaka på M-Sport

Nu drar det ihop sig på allvar för rallyföraren Calle Ward (25) från Karlstad tävlandes för Likenäs MK och co-driver Morten Erik Abrahamsen (36) från Norge som bägge gör sin debutsäsong i nya WRC Academy som innefattar 6 VM-deltävlingar 2011 .

Rallyduon som befinner sig på en träningssession hos Fords VM-Team M-Sport i England under slutet av veckan kommer köra dom första metrarna i den bil som skall användas under VM-säsongen idag (läs fredag).

- När jag satt i bilen på väg till flygplatsen så tänkte jag, är det så här det känns att inleda sin första VM-säsong, det roliga var att jag kände trygghet, glädje och ett positivt och avspänt flöde säger Ward

Testsessionen innehåller karriär och livsstils management, kost och träningslära, mediahantering och avslutas med ett kortare körtest vilket påvisar det nytänkande upplägg som WRC Academy innebär.

Ward och Abrahamsen har förberett sig genom intensiv fys och notträning.
- Jag har tränat hårt och bland annat minskat min vikt med närmare 10kg sedan fick blev antagna till WRC Academy, jag ser verkligen fram mot säsongspremiären och det ska bli riktigt spännande säger Abrahamsen.