Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Välkommen till TEKNOS Classic Rally Cup 2011.

TEKNOS Classic Rally Cup hälsar dig och din kartläsare välkommen till den tolfte upplagan av den här tävlingsserien för klassiska och historiska rallybilar. I år har vi glädjen att hälsa en ny huvudsponsor välkommen, TEKNOS, Tranemo som väljer att profilera sig genom klassiskt/historiskt rally. Välkommen!

Deltagande i TEKNOS Classic Rally Cup kräver ingen förhandsanmälan och är också helt kostnadsfritt tack vare cupsponsorerna:

TEKNOS, Tranemo, PR Tryck & Reklam, Hörby Byggman/Däckman, Hörby, Steelcoating, Hjo, Skaraborgs Gasol AB, Skövde, Lindströms Bilel & Diesel, Skövde, TINTER, Skaraborg.

Årets tävlingsserie består av tio deltävlingar inom Södra BF, Smålands BF och Västra BF. Av dessa tio räknas sex i slutställningen. Vår strävan är så rättvisa regler som möjligt för att göra det möjligt för många att vara med och dela på prispotten på preliminärt 25 000 kronor. Pengarna fördelas med 2000 kronor till varje klassegrare och resterande summa delas på placeringarna 1-2-3 i totalställningen. Dessutom utgår hederspriser till placeringarna 1-2-3/klassvis och 1-2-3-4-5 i totaltabellen. Självklart får även kartläsaren pris.

Ett enda krav finns för att vara med i TEKNOS Classic Rally Cup och det är att rallybilen ska var försedd med cupdekalen som du kan hämta hos Cupkoordinatorn eller annan cupansvarig i samband med tävlingarna. Dekalen klistrar du på bilen enligt anvisningarna i Tävlingsreglerna. All information om cupen, tävlingsrapporter och bilder hittar du på cupens egen hemsida: www.classicrallycup.se

Premiär blir det i Simrishamnsmixen den 2 april, om vintern har gett med sig vill säga. En klassisk uppstart på rallysäsongen i ett hoppas vi, vårfagert Österlen. Sedan rullar det på innan det är dags för final i Karlskronapokalen den 24 september.

Med dessa ord hälsar vi än en gång välkommen och hoppas på en härlig rallysäsong. Målsättningen är enkel, att bara ha så kul som möjligt med våra "rallyklassiker".

Tommy Svensson/ Cupkoordinator

Hemsida: www.classicrallycup.se
Huvudsponsor: TEKNOS AB, Tranemo
Delsponsorer:  Byggman i Skåne AB / PR Tryck & Reklam, Hörby / Steelcoating AB, Hjo / 
         Skaraborgs Gasol AB, Skövde / Lindströms Bilel & Diesel AB, Skövde / TINTER, Skövde

TEKNOS Classic Rally Cup	   email: tommy.s.svensson@telia.com 	 Hemsida: TEKNOS Classic Rally Cup:  
att: Tommy Svensson 	        Tel / fax: 0415 - 123 31             www.classicrallycup.se      
Balders gata 7, 242 35 Hörby	      070-528 55 33