Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

WRC ACADEMY För Henriksson/Ardell

Nu är det klart. Det kommer bli en satsning på nya JVM klassen WRC Academy för Victor Henriksson. - Det känns riktigt härligt, och jag ser verkligen fram i mot den här säsongen, säger Victor.

Det blir en satsning med ny kartläsare i form av Norrköpingssonen Joel Ardell under året, och målet är självklart vinst i mästerskapet.

- Min förra Kartläsare Håkan Palm och jag kände att vi gled ifrån varandra mer och mer, men vi har tagit beslutet tillsammans och ville fortsätta på olika håll. Joel Ardell och jag har åkt tillsammans förut och jag är övertygad att samarbetet kommer fungera klockrent.

Det nya med WRC Academy som ersätter forna junior-VM är att alla kör för samma team, i likadana bilar i 6 tävlingar över hela Europa under året. Det kommer bli spännande att se vem som är snabbast nu när alla har samma förutsättningar.

Första tävlingen blir Portugal den 24-27 mars och vi båda är riktigt taggade och motiverade. Vi kommer försöka åka lite inför tävlingen för att komma in i körningen så att vi är väl förberedda.



Victor Henriksson