Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

SM finalen åter till Katrineholm.

Katrineholms Motorklubb har idag accepterat att arrangera finalen av Rally-SM 2011, som kommer att avgöras i Katrineholm med KMK-Trofén den 7-8 Oktober.

2 års lyckade arrangemang med Rally-SM finalen, har åter Katrineholms MK fått uppdraget. Detta efter att det varit något turbulent i turerna om var SM-finalen skall gå 2011.

Efter att på ett tidigt stadium efter 2010-års lyckade final, lämnat in en officiell ansökan om att köra även 2011, så har ett besked dragit ut långt på tiden, så långt att KMK börjat med planeringen av ett annat rallyarrangemang till den 7-8 oktober. När vi så fått ett officiellt meddelande under vecka 2, om att KMK kunde få arrangera finalen 2011, så satte sig klubben ned på Söndagskvällen och gick igenom läget och om den påbörjade planeringen kunde styras om.

Efter att vägt för och nackdelar, ekonomiska aspekter och andra förutsättningar mot varandra, så gör vi en omplanering så att Rally-SM får en bra, utslagsgivande och uppskattad final 2011.

Vi har nu tappat runt 2 månaders planeringstid, så nu blir det full gas för att gå i mål med en väl genomförd tävling, det lyckade konceptet vi testat ut 2009-2010 kommer att följas upp, och kanske kan vi hitta någon ny idé att krydda tävlingseventet. Och vi hälsar alla rallyåkare, publik, press&media varmt välkomna till Katrineholm den 7-8 oktober.

Crister Nystrand