Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Strålande rallypremiär för Team Mattias och Marcus

Strålande rallypremiär för Team Mattias och Marcus, Sveriges yngsta rallyteam.

Under lördagen körde Team Mattias och Marcus sin första tävling med sin nya Ford Fiesta R2. De ställde upp i rallytävlingen Offerdalingen som avgjordes i Krokom i Jämtland och direkt vann de sin klass.

- Vi hade innan tävlingen avverkat ett två dagar långt test för att lära oss den nya bilen. Testet har gått riktigt bra och det är stor skillnad mellan fjolårsbilen och vår nya bil. Jag måste köra på mycket mer attack och nästan åka med dörrarna först in i svängarna, säger Mattias Adielsson.

- Vi började lite försiktigt på den första sträckan, så den gick inget vidare, många små misstag. Vi tog oss samman och gjorde SS 2 till vår bästa sträcka i dag. Jag körde på höga växlar och lät kraften i motorn jobba, förklarar Mattias Adielsson.

Efter den långa hemresan till Göteborg väntar förberedelser inför den första deltävlingen i Rally-SM, Rally Sweden den 11-12 februari.

- Vi kommer till Rally Sweden med ett otroligt bra självförtroende efter den här tävling och testet innan, avslutar Mattias Adielsson.

Följ Team Mattias och Marcus på hemsidan www.adielssonmotorsport.com