Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Suzuki cup 2011

Inbjudan till Suzuki cup 2011, ”Mycket rally för pengarna”

Ni får detta brev som ägare av en av de 40 Suzuki cup rallybilar som finns i Sverige. Vi vill göra Er uppmärksam på att Suzuki cup 2011 snart drar igång och att vi vill se Er i startlistan.

Suzuki cup har en över 20 år anrik historia och 2010 gjorde vi cupen ännu mer intressant för förare och publik genom att införa flera revolutionerande nyheter och resultatet blev 19 anmälda ekipage med 15 bilar som mest i en och samma deltävling. 2011 står för dörren och vi hoppas att ännu fler bilägare finner intresse för cupen som erbjuder mycket rally för pengarna och inför 2011 avslöjar bland annat följande nyheter.

* Suzuki Cupen kommer även 2011 att dela ut cuppoäng sträcka för sträcka i stället för traditionellt efter slutresultat, men med en uppdaterad poängskala.
* Tätstegade växellådor kommer att tillåtas.
* Det uppskattade träningslägret kommer att anordnas även 2011.

För detaljerad info se reglementet på hemsidan

Vi alla hoppas och tror på en fortsatt uppskattad cup även 2011. Visst, bilarna är inte purfärska längre men ack så bra och snabba rallybilar. Anmälningsavgiften till Suzuki Cup är 1000kr och inbetalas till Plusgiro konto 406 31 47-5, betalningsmottagare Lars Jonsson. Märk talongen med ”Suzuki Cup” och ange förare och kartläsare, förarklass och klubb på talongen. Kom ihåg att cupen även har en klass för utbildningsrally och att cupen har som ambition att vara en inkörsport och skola för rally likaväl som ett signum för täta fighter för A-, B- och C-förare.

Tävlingskalendern 2011
29/1 Bergslagsrallyt MK Kopparberg
19/2 Dan Anderssons Minne Grangärde RRC
28/5 Oknörundan Mönsterås MK
9/7  Rallytävling SMK Nyköping
3/9  Strömkarlsrallyt SMK Trollhättan
24/9 Rejmes-Knixen MK Ran Askersund
--   TBA


Tävlingskalendern bjuder på sju geografiskt- och av typ skilda tävlingar. En tävlingsserie som också för vidare en gammal Suzuki tradition, cupbilarna startar först i alla tävlingarna. Endast fem av de sju deltävlingarna räknas i sluttabellen.

För att öka intresset för cupen och uppmuntra till motto ”mycket rally för pengarna” försöker vi kontinuerligt att utveckla samarbeten till förmån för cupdeltagarna. Ett av samarbetena för 2011 gäller de tätstegade växellådorna som tas fram i samarbete med Fixit Transmission i Östersund. www.fixittransmission.com Priset är därför väldigt subventionerat och mer info kan fås och beställning göras genom att kontakta Victor Windahl i cupledningen. Priset kommer att vara ca 16000 sek beroende på hur många som beställer.

Ni är välkomna att ta kontakt direkt med någon i ledningen för cupen. För detaljerad info besök cupens hemsida www.motorsportivarmland.nu/suzuki.html

Vill ni följa cupen genom ett nyhetsbrev, maila då till suzukicup2010@gordet.nu