Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

2010 års Suzuki cupavslutning

Lindegården och den flerfaldige SM vinnaren Johnny Johansson stod som värd för 2010 års Suzuki cupavslutning. 30 personer trotsade den första vintern och tog sig till Lindesberg för att delta i avslutningen med tillhörande årsmöte.
Årsmötet var debattfyllt då 2011 års reglemente skulle beslutats och övriga nyheter diskuteras. På agendan stod också överraskningsaktiviteter samt hemliga gäster.
Under tiden skaran försökte enas om det nya reglementet och övriga angelägenheter så avbröts de av värden Johnny Johansson som var ivrig att se till att det var högt till tak och energi till max med roliga inlägg och goda fikapauser. Bland annat avslöjade han hur han jobbar med mental träning tillsammans med Mats Jonsson.

Efter ett enat läger med ett uppdaterat fräscht reglemente och med mottot ”mycket rally för pengarna” var det dags för inkvartering och eftermiddagsaktivitet som bestod i visning av den ståtliga inomhussportarenan samt framhejande av det lokala handbollslaget som efter matchen fick posera tillsammans med cupgänget för årets porträtt.

Som avslutning på kvällen stod bankett med tillhörande prisutdelning och hemliga gästen som i år bestod av den meriterade kartläsaren Bruno Berglund som gav många goda råd och delade med sig av både bra och dåliga erfarenheter. Suzuki cupgängets spridning av erfarenhet och ålder gav en lyckad fest som inte slutande förrän på småtimmarna. Nu ser vi alla fram mot en ny och intressant säsong och hälsar samtidigt gamla och nya förmågor välkomna till säsongen 2011.

För att hänga med i vad som händer i cupen och bl.a. se 2011 års reglemente kan ni besöka oss på: http://www.motorsportivarmland.nu/suzuki.html

Suzuki Cup: ”Mycket rally för pengarna”

Vänliga hälsningar
Cupledningen