Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

MUNKFORS MOTORCLUB FÖRST UT MED RALLY 2011

Idag tisdag öppnar anmälan och inbjudan släpps till nästa års första rallytävling i Värmland. Första helgen efter nyår brakar det loss i Värmlandsskogarna med de historiska rallybilarna som publikmagneter.

Det är Munkfors Motorclub som står som arrangör för första deltävlingen i 2011 års rally-RM med rallyt MunkforsRundan.

Först ut nästa i nästa års tävlingskalender för rally är MunkforsRundan, ett rally i klassiska rallymarker, med just klassiker. Det är nämligen premiär för 2011 års Riksmästerskap i historisk rallybil. Tävlingen går av stapeln den 8 januari i Munkfors.
Munkfors Motorclub kommer att bjuda förare och publik på fem spännande specialsträckor. Detta med hela svenska eliten i historiska och klassiska rallybilar på plats.

Banan mäter sex mil med specialsträckor. Totalt kör förarna tolv mil innan de når slutmålet i Munkfors på lördagseftermiddagen den åttonde januari.
Som nav i rallyt fungerar Munkfors Förenings & konferenscenter, där rallyts start och mål samt serviceplats är belägen. Bilarna kommer in för service till serviceplatsen efter tre hårda inledande prövningar. Sedan avgörs allt på de två sista sträckorna.

Trogen huvudsponsor som i många år stått med sin logotyp på tävlingsloggan är AB MunkforsSågar, som är världsledande på tillverkning av bandsågblad för livsmedel och trä.

Du finner löpande information om rallyt, anmälda förare, e-anmälan inbjudan och övrig information på Munkfors Motorclub:s hemsida under adressen www.munkforsmc.com

Anders Ekström
presschef MunkforsRundan.