Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

PR Tryck Classic Rally Cup byter namn till Teknos Classic Rally Cup

Nytt namn på gammal cup blir det när PR Tryck Classic Rally Cup till nästa år byter namn till Teknos Classic Rally Cup. Som ny huvudsponsor går en av Europas största färgtillverkare Teknos in och ser därmed till att prispotten höjs till 2011.
- Som cupansvarig är jag mycket glad att cupen lyckats attrahera en sådan här tung aktör på färgmarknaden.
- Teknos medverkan borgar för att cupen blir ännu mer intressant för alla som tävlar med klassiska rallybilar, säger Tommy Svensson som varit med sedan den här sydsvenska klassikercupen startade för elva år sedan.

Än så länge är inte alla detaljerna klara hur Teknos Classic Rally Cup kommer att se ut 2011. I stort sett kommer man att följa tidigare årgångar vad gäller reglemente och tillåtna bilar. Tio deltävlingar planeras varav sex räknas i slutresultatet. Fem av deltävlingarna körs i Södra BF ( Skåne/ Blekinge ) medan resterande fördelas i Småland, Västergötland och Östergötland.
- Premiären hoppas vi blir den 2 april när Simrishamns MK gör come back som arrangör, berättar Tommy.
- Kan cupen få en bättre start än på ett vårfagert Österlen, jag tvivlar!

Resten av tävlingsprogrammet återkommer vi med framemot årsskiftet när samtliga distrikt fått klarhet med sina kalendrar. Målsättningen är som vanligt att undvika kollisioner med Klassiska/Historiska Rallycupen, allt för att göra det möjligt att åka både här och i Teknos Classic Rally Cup.

Just nu pågår arbetet med att skaffa en ny hemsida och att göra klart med fler sponsorer för att höja prispotten ytterligare. Men redan nu kan vi utlova en cup som bara blir bättre och bättre med åren.