Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

STCC-mästaren kör ÖÖM-finalen i Skänninge

Mästaren i standardbil på bana Richard Göransson, Örebro har visat intresse även för rallysporten och kommer till start i Västra Östergötlands MK:s Marknadsnatta som är årets finaltävling i Rally ÖÖM.. Han kommer säkert att vara med att härja i toppen men de allra snabbaste A 4wd kommer det bli svårt att slå.

De båda Fordförarna Jonas Wigren, Norrköpings MK och Mikael Lindqvist, Östgöta Bsf kommer att bli svårslagna och hemmahoppet Per Arne Sääw i sin Skoda Fabia vill säkert göra ett bra resultat.

Hela 34 förare i A 2wd kommer att göra upp om ÖÖM-poängen och det skulle flörvåna om inte gotlänningen Johan Holmberg med östgöten Henrik Appelskog Östergyllen RC i högerstolen tar flest poäng i klassen. Visserligen kommer ett koppel av Volvåkare att vilja slå denne Toyotaförare men de får det svårt. Tyvärr kommer inte friskusen från Värmland Jimmy Olsson efter åkt av i helgen och krökt till den lite för mycket för att få i ordning på den.

Återväxten inom rallysporten verkar vara på gång för hela elva ekipage återfinns i ungdomsrallyklassen sedan finns det en som åker i debutklassen.

Totalt har 160-tal ekipage anmält sig till Kamasa-Marknadsnatta och det kommer mötas av en bana som innehåller fyra specialsträckor som är förlagda söder om Skänninge. De första ekipagen ger sig iväg tidig middagstid i från Rosenlundsskolan där start och mål är förlagt.