Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Mikael Lindqvist vann rallytävlingen Gruvrundan

Rallytävlingen Gruvrundan med start i Åtvidaberg vanns av Mikael Lindqvist från Norrköping. Tävlingen var den tredje deltävlingen i årets Öppna Östgöta Mästerskap(ÖÖM) i rally och hade lockat nästan 100 startande.

- Det här var en riktigt skön seger. Vi fick verkligen en fin revansch efter misslyckandet i förra deltävlingen i Rally-SM, säger Mikael Lindqvist.

Utav rallyts fyra sträckor var Mikael Lindqvist snabbast på tre stycken.

- Jättebra att vi tar sträcksegrar, dock kunde det tagit slut på sista sträckan då vi kom in i en flock på 7 – 8 rådjur. Efter en kurva stod rådjuren bara där, jag hann bromsa ner lite och lyckades undvika alla rådjuren, säger Mikael Lindqvist.

Det här är Mikael Lindqvists andra seger i ÖÖM för året. Han vann den första deltävlingen i juli som avgjordes i Nyköping. Med en deltävling kvar ser det riktigt bra ut.

- Vi har ett bra läge, men det finns inte utrymme för att taktik köra, vi kommer att gå för fullt, avslutar Mikael Lindqvist.

Den 23 oktober körs sista deltävlingen i ÖÖM, Marknadsnatta i Skänninge.Följ oss på vår hemsida www.lindqvistmotorsport.se

Pressansvarig Urban Andersson