Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Sköna sladdar på Speed Art Design

I helgen medverkar Svenska Bilsportförbundet i folkfesten Speed Art Design i Mariestad. Tina Thörner, internationell co-driver, inviger och medverkar som föreläsare. Ett antal tävlingsfordon ställs ut i centrala stan, och nere i hamnen blir det sköna sladdar.

Bland de lokala förarna som ställer ut finns bland annat Carina Mogren som tävlar i Dragracing med sin Camaro.

Nere i hamnen, vid Vänerns strand, blir det två actionfyllda shower under lördagen. Där förenas fart och motorsport med konst i olika former framför välfyllda läktare.
- Förutsatt att vädrets makter är med oss blir det breda sladdar och rök från däcken, utlovar Anders Eriksson, ansvarig för Bilsportförbundets Roadshow i helgen.

Förarna som är vana att tjusa publiken med riktigt bred åkning är Per Eriksson, SMK Sala, och Mikael Svensson, SHRA Jönköping. Per kör en Camaro, och "Micke" en BMW.
- Vi ska också visa upp Radiostyrd Bilsport, och även om det handlar om små fordon så är ljudet riktigt ettrigt, fortsätter Anders Eriksson.

Co-driver Tina Thörner inviger festligheterna på Gågatan den 4 september klockan 10.00. Första motorshowen genomförs en timme senare vid Norra Hamnplan, och den andra 13.30.

Kvart över tre finns Tina Thörner på teatern i Mariestad, denna gång för att delge publiken sina rallyminnen.

Tack vare ett antal sponsorer är det fri entré till Speed Art Design.

För ytterligare information se www.speedartdesign.se