Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Tina Thörner inviger SpeedArtDesign 2010

En av Sveriges absolut mest välkända profiler inom motorsporten, Tina Thörner, inviger årets upplaga av SpeedArtDesign. Tina är kanske mest känd för sin långa karriär som kartläsare men är även en flitigt anlitad föreläsare, författare och numera också expertkommentator på Viasat Motor.

I maj fick hon dessutom, som första kvinna i världen, titeln team-chef för Volvo XC60. De gör rallydebut nästa år och Tina kommer att finnas på startlinjen som kartläsare i Dakar-rallyt 2012. Förhoppningsvis får hon sällskap i bilen av tyska rallyikonen Jutta Kleinschmidt, samtal pågår just nu kring detta.

Under SpeedArt Design kommer Tina förutom att inviga evenemanget att föreläsa vid två tillfällen på temat coachning och mentorskap samt om sina erfarenheter som kartläsare. Vi vågar nog lova att det blir fullsatt på Mariestads teater! Så här säger Tina själv: "Mina föreläsningar är fyllda av "action" och berättelser från mitt liv som professionell kartläsare och entreprenör. Här finns många beröringspunkter. Jag presenterar det genom en mix av foton, fartfyllda filmer, ritade bilder och musik; se - hör - känn! Sedan 20 år har jag arbetat med att utveckla, marknadsföra och sälja produkten "Tina" till den internationella motorsport världen. Detta synsätt och att vara positiv i alla lägen har bidragit till mina framgångar inom olika områden."

Dessutom kommer Tina att presentera och signera sin nya bok "LÄS rallyboken" som hon skrivit tillsammans med Lasse Elfgaard. "Boken vänder sig till unga i åldern 9-13 år och framför allt till de som känner att "- böcker är inte något för mig". Syftet med boken är att få upp en medvetenhet för vilken inverkan läskunskap har i ens liv. Genom boken vill vi väcka ungdomars tillfredställelse att skaffa sig kunskap genom tekniker som underlättar framfarten" berättar Tina.