Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

NY DUBBELSEGER I SIKTE

Fredrik Larsson har laddat om efter den totala utskåpningen av konkurrenterna i premiären av Porsche Carrera Cup. Dubbelseger nummer två skall komma på Ring Knutstorp i helgen.

­-Det var en väldigt trevlig helg i Danmark, ler Fredrik Larsson.

Helgen på Jyllandsringen handlade bara om iPS Motorsport föraren som var snabbast på träningen, kvalet och överlägsen i de båda racen, plus nytt varvrekord. Nu väntar den svenska motsvarigheten till Jyllandsringen.

-Klart det blir svårt att överträffa en sådan fullträff, men jag åker inte till Skåne för att bli tvåa, fortsätter Larsson.

Den kvalsnabbe Falkenbergsföraren hade två jämna fighter med den regerande mästaren Jocke Mangs på Ring Knutstorp ifjol och kvalet blir det första delmålet i jakten på säsongens andra dubbelseger.

-Kvalet blir viktigt på Knutstorp, det såg vi förra året, det är nästan omöjligt att köra om utan kontakt. Den stora skillnaden från ifjol är att jag vill ha två segrar istället för två andraplatser med mig hem på lördag kväll, avslutar Fredrik Larsson.

Kvalet avgörs på fredag klockan 14.15 och på www.movitlarsson.se hittar Ni kontinuerliga rapporter samt videoklipp från Ring Knutstorp både fredag och lördag.