Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Magnus Samuelsson klar för start i Rally Sweden, men förkyld!

Efter många mils testkörning, notträning, jagande efter sponsorer, kläder i rätt storlek och andra förberedelser är teamet nu redo att starta i Rally Sweden.

Rallyt startar med en sträcka på Färjestads travbana på torsdag kväll innan rallyt på allvar drar igång på fredag morgon med riktiga specialsträckor i skogen. Taktiken Magnus har är enkel, börja i ett lugnt och säkert tempo och försöka öka successivt. Träningen har byggt på mycket ”carcontrol” för att klara krissituationer på ett bra sätt och farten har fått komma efter hand och på slutet har Magnus gasat riktigt bra så det ska bli spännande att se hur snabbt det kommer att gå under helgen.

Idag torsdag får man om man vill köra en sk shakedown för att en sista gång testa bilen men Magnus har valt att avstå för att vila och behandla en rejäl förkylning som han dragit på sig!

Under helgen kommer vi att rapportera på vår hemsida www.eljasmotorsport.com och det kommer även att läggas ut nyheter kontinuerligt på www.bytbil.com under fliken Motornyheter/rally.


EMS Fredrik Eljas