Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Lindqvist Motorsport kör för seger i Rally-SM.

Mikael Lindqvist från Norrköping gör i veckan årspremiär, nu är det äntligen dags för första deltävlingen i årets Rally-SM. Lindqvist Motorsport åker återigen till Värmland för en premiärtävling, i år körs Rally-SM i samband med det svenska VM rallyt Rally Sweden.

- Vi kommer att köra fredagen och lördagen mellan WRC bilarnas båda varv på sträckorna. Det kommer att bli skit häftigt, tänk så mycket publik vi kommer att få. Vi startar redan på torsdag kväll, då med publiksträckan på travbanan. Det är samma sträcka som vi började med förra året, det är nog bara en hel del mer snö i år, säger Micke.

Bilen har fått sig en riktig genomgång, motor och drivlina är helt nyrenoverade.

- Vi siktar riktigt högt i år och då gäller det att vara med i toppen från första början, vi körde riktigt bra förra året i Värmland och då var vi bara en punktering från att göra succé, avslutar Micke.

SM-delen inleds på torsdag kväll med en superspecialsträcka på Färjestads travbana. Målgång sker på lördag kväll vid serviceplatsen i Hagfors.

SM-deltagarna kör totalt nio sträckor, varav tre är så kallade superspecialsträckor.

Här är alla sträckor i SM-delen:

SS 1: Karlstad super special stage 1.
SS 2: Likenäs.
SS 3: Viggen.
SS 4: Torntorp.
SS 5: Karlstad super special stage 2.
SS 6: Vargåsen.
SS 7: Sågen.
SS 8: Fredriksberg.
SS 9: Hagfors sprint.

Nu finns också vår hemsida tillgänglig för alla som vill veta lite mer om oss. Besök gärna den på www.lindqvistmotorsport.se


Mikael Lindqvist
Per Andersson