Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Längberg femma i Rally-SM.

Årets säsong är nu slut sedan några månader och Längberg Motorsport vill först passa på att önska alla en riktigt God jul och ett gott nytt rally år.

Det har varit ett tufft år för teamet. Resultaten har inte riktigt blivit som vi hoppats och ekonomin har varit en svår nöt att knäcka. Vi har ändå lyckats med att komma femma i Rally-SM, vi har också för tredje gången vunnit Marknadsnatta.

-Segern i Marknadsnatta är extra rolig, det är en tävling som jag under mina 20 år som rallyförare alltid vill köra och att sedan lyckas vinna tävlingen en tredje gång, säger Jocke.

-Vi har i år åkt alla deltävlingar i Rally-SM. Jag är på det hela nöjd med att vi har lyckats ta femte platsen, men hade vi bara varit två sekunder snabbare i sista deltävlingen då hade vi blivit fyra. Jag är mest nöjd med insatsen i South Swedish Rally. Vi fick punktering på första sträckan och låg sist i hela tävlingen. När vi sedan gick i mål hade vi avancerat till tolfte plats, avslutar Jocke.

Nu jobbar teamet för högtryck för att alla bitar ska falla på plats till nästa säsong. Vi vill så gärna stå på startlinjen när Rally-SM 2010 börjar med Rally Sweden.

Återigen God jul och Gott nytt år.