Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Längberg två sekunder från fjärde platsen i Rally-SM.

Det var bara två sekunder som fattades för Längberg Motorsport i KMK-Trofén.

- Vi började tävlingen lite avvaktande, jag hade inte hunnit testa bilen sedan reparationerna från Kolsvarundan så vi tappade ganska mycket tid på första sträckan. Det gick bättre längre in i tävlingen, vi satte några riktigt bra sträcktider, men tyvärr räckte det inte riktigt enda fram den här gången, säger Jocke.

- Nu ska vi summera våra intryck från det här året och sedan titta på om det finns några förutsättningar att driva en satsning på Rally-SM nästa år. Jag är dock nöjd med årets säsong. Vi har klarat av att fullfölja serien trots att finanskrisen slog ner som en bomb när sponsorjakten var som intensivast.

- Nu blir det en riktig genomgång av bilen, vi ska renovera upp den till toppskick. Det sliter ganska hårt på materialet och allt har inte hunnits med under den intensiva hösten, avslutar Jocke.

Resultat Rally-SM
1, Mats Jonsson Forshaga
2, Jonas Wigren Valdemarsvik
3, Mikael Lindqvist Norrköping
4, Johan Rudengren Eskilstuna
5, Joakim Längberg Linköping

Längberg Motorsport vill också passa på att tacka alla som har ställt upp och hjälpt oss under året. Vi tackar även alla trevliga funktionärer som vi har mött under året. Vi vill göra rally till en fest och med Er hjälp är det mycket lättare.

Håll utkik på vår hemsida under hösten där får du de senaste nyheterna om teamet www.langbermotorsport.se