Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

REKORDARTAT INTRESSE FÖR NGK-MASTERS

Fantastiska 480 förare anmälde sig till årets tävling, NGK-Masters den 17:e oktober

Hela Folkrace Sverige vill vara med

När anmälningstiden gick ut förra fredagen så kunde arrangerande Racecrew räkna in ett rekordartat startfält. Förare från hela landet har anmält sig till denna ovanliga tävling på Kalvholmen i Karlstad.

Under gårdagen sorterades de 144 startande ut till årets tävling och alltså var det 336st besvikna förare som plockades bort. På motorsportens chatsidor har det senaste dygnet febrilt diskuterats vilka som borde varit med och varför inte någon speciell förare fick vara med. Strax innan startlistan släpptes ut på hemsidan www.ngk-masters.se så var det närmast panik på chatsidorna.

Med förare som PG Andersson, Sverre Isachsen och Lasse Larsson i startfältet så är publiken de givna vinnarna! En rekordpublik förväntas till Karlstad nästa lördag där storfavoriterna heter Mikael Thiman, Reine Kyrk, Göran Hultman, mm…. Förarna till årets NGK-Masters kommer från Skåne till Norrland och alla vill de slå nyblivne Europamästaren Sverre Isachsen!

Arrangerande Racecrew har sparat 6st ännu ej avslöjade förare, förare som ytterligare förstärker statusen som kändis tävling!

Hotellen fullbokade
Att tävlingen är populär syns även i Karlstads besöksnäring. Det officiella hotellet Clarion Plaza är fullbelagt sedan länge och även övriga hotell börjar fyllas på. NGK-Masters är nog enda Folkrace tävlingen i landet som fyller hotellen!

Eliten mot bredden, folkfest, fart, blodigt allvar och glädje
NGK-Masters är ett verkligt ”all star championship”. I en kul säsongsavslutning samlas förare, bredd och elit från många olika motorsportdiscipliner och gör upp om vem som är årets verkliga mästare. En tävling på lek och allvar där förarna med skräckblandad förtjusning försöker vara lagom kaxiga med glimten i ögat. Ingen vill egentligen få spö och bakom kulisserna, i största hemlighet trimmas det friskt.

Läs mer om tävlingen på www.ngk-masters.se

Per Andersson