Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Radio- och webbsändning från SM-finalen i rally

Radio- och webbsändningen från SM-finalen i rally är räddad.
När mästerskapet ska avgöras på lördag är det Radio Eskilstuna 92,7 MHz som kommer att förmedla spänningen och dramatiken från specialsträckorna i skogarna kring Katrineholm.

Radio- och webbsändning från årets SM-final, KMK Trofén i Katrineholm, var länge ett frågetecken. Nu är allt klart tack vare Radio Eskilstuna, som med kort varsel kliver in och räddar sändningen.
– Det är några mil mellan Eskilstuna och Katrineholm, men på det flesta ställen och under bra förhållanden kommer radiosändningen att nå ut i tävlingsområdet, säger Ragnar Smittberg på Radio Eskilstuna.
För den som inte kan få in radiovågorna från Eskilstuna är det bara att välja webben i stället. Länk till Radio Eskilstuna och sändningen finns på rallymästerskapets egen hemsida www.swedisharlly.com/sm.
Radio- och webbsändningen kommer att pågå mellan kl 10.00 och 16.00 på lördag och lyssnarna kommer att känna igen sig. För snacket svarar nämligen Per Carlsson, Ola Strömberg och Lasse Jonsson, en lika rutinerad som underhållande trio i de här sammanhangen.
– Jag kommer att bemanna studion i Eskilstuna medan Per och Ola kommer att finnas på plats ute på sträckorna, berättar Jonsson.


Mvh
Jerker Johansson
Nationell Presschef Rally-SM 2009