Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Praktsensation ett faktum, nyblivne Europamästaren sätter guldkant på NGK-Masters.

En praktsensation blev klar igår! NGK-Masters når nya höjder då Europas bästa Rallycrossförare ställer upp i tävlingen. Den nyblivne Europamästaren i Rallycross, Sverre Isachsen ser till att årets NGK-Masters får riktig Guldkant!

Norges Rallycross duo Sverre Isachsen och Guttorm Lindefjell kommer till start

I år blir NGK-Masters mer intressant än någonsin! Ett grymt spännande nytillskott blev klart då nyblivne Europamästaren i Rallycrossens Div 1, norrmannen Sverre Isachsen anmälde sig. Sverre som alltid ger sitt yttersta och kanske ibland vill för mycket kommer nu att ge sig i kast med den svenska motorsport eliten. Redan tidigare har norrmannen Guttorm Lindefjell anmält sig och nu får han sällskap av sin Div 1 kollega Isachsen. Tillsammans är de två riktiga färgklickar i Rallycross cirkusen och kanske Norges just nu främsta Rallycross förare.

Publikfavoriter

Med EM-Guld i bagaget är naturligtvis Norrmännen givna i startfältet. I många år har Sverre och Guttorm agerat de verkliga publikfavoriterna under Rallycross EM, nu får de för första gången stifta bekantskap med Sveriges Folkrace elit. De båda Norrmännens våldsamma attacker tilltalar publiken och körstilen borde passa bra på Kalvholmen i oktober. Det finns bara tre Rallycrossförare som kan konststycket att åka alldeles för fort in i kurvan och ändå inte tappa farten. Norrmannen Martin Schanche har lärt ut konsten till tre av sina landsmän, Guttorm Lindefjell, Ludvig Hunsbeth och Sverre Isachsen. Nu kommer två av dem till Kalvholmen och underhåller publiken med "Schanche sladdar". Det kommer att bli otroligt spännande att se Isachsen och Lindefjell köra Folkrace i NGK-Masters!

Kommer i en riktig vinnarbil

Sverre är en riktig showman, men samtidigt overkligt seriös. Ett bevis på det är att Rallycrossens mest erkände bilbyggare (Ingvar Gunnarsson) fick ett samtal från Norge om att starta bygget av en folkracebil... Rallycross föraren Mikael Thiman lär också ha ett finger med i spelet. Sverre som är rädd om sitt eget varumärke vill inte komma till NGK-Masters utan en potent vinnarbil! Han kommer inte till Karlstad för att bli tvåa!