Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Längberg rullade ut från Rally-SM.

Tyvärr slutade Kolsvarundan inte på bästa sätt för Längberg Motorsport. Nära målet på den femte sträckan rullade Jocke i ett vägbyte.

- Vi hade kört två långa sträckor på morgonen, vi var riktigt bra med och jag satte riktigt bra sträcktider. Sträckorna var riktigt snabba och tuffa, vi körde på hårt och bromsarna gick varma så vi tappade bromsverkan. Vi skulle bara försöka ta oss till servicen efter SS 6, tyvärr kom vi lite för fort in i ett högervägbyte och jag försökte bromsa farten med handbromsen, bilen vände runt och vi for nedför en slänt och rullade ett varv.

Det var en tråkig avslutning på tävlingen Längberg hade kört riktigt bra på morgonen och låg på tredje plats i klassen när de tvingades att bryta.

- Jag vill passa på att tacka alla som hjälpt oss vid tävlingen i Köping, och även tacka alla som kommer fram och hejar på oss, avslutar Jocke från Köping.

Följ oss via vår hemsida www.langbermotorsport.se, där finns även en videosammanfattning från helgen, samt incar från de sträckor vi körde.


Joakim Längberg