Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Rally-SM i Köping med Längberg Motorsport på startlinjen.

Dags för Rally-SM igen. En intensiv höst går nu in i ett ännu intensivare skede, avslutningen på årets Rally-SM med två deltävlingar kvar att köra. Nu till helgen Kolsvarundan med start och mål i Köping och om några veckor finalen i Katrineholm.

- Jag gillar att köra många tävlingar så den här intensivare perioden passar mig utmärkt. Det jobbiga blir allt underhåll som måste skötas mellan tävlingarna, det blir oftast långa kvällar, men efter 20-års tävlande vet jag hur viktigt det är att komma väl förberedd till tävling, hälsar Jocke från garaget.

Längberg Motorsport har nu chansen att ta fjärde platsen i Rally-SM.

- Håller bilen ska vi göra allt vi kan för att ta fjärde platsen i Rally-SM, vi hade nog högre mål i början av säsongen men som det har utvecklats ser jag en fjärde plats i Rally-SM som något riktigt stort. Därför kommer vi att vara taggade till tusen i de två avslutande deltävlingarna, avslutar Jocke.

Kolsvarundan avgörs fredag och lördag denna vecka, på fredag körs en populär publiksträcka två gånger. På lördagen körs fyra sträckor innan lunchservicen och efter lunch körs de fyra sträckorna en gång till. På lördag eftermiddag vet vi hur det har gått för Längberg Motorsport.

Följ oss via vår hemsida där vi under helgen uppdaterar flitigt. www.langbergmotorsport.se

Viktiga tider för helgen.
Fredag 18 september
kl 16.30 Första bil startar från Stora torget i Köping
kl 20.00 Etapp mål för fredagen

Lördag 19 september
kl 09.00 start av lördagens sträckor.
Kl 11.00 Service
kl 16.00 Målgång på Stora torget i Köping.


Langbergmotorsport.se

Joakim Längberg