Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Lindqvist Motorsport kör för seger i Rally-SM.

Nu är det dags för en ny deltävling i årets Rally-SM, Västmanland och Köping är där det ska avgöras. Lindqvist Motorsport kommer mycket laddade till helgens tävling.

- Vi kommer återigen köra med Focusen från 05, min bil är ännu inte helt färdig efter rullningen i Nyköping i somras, det är fortfarande några delar som saknas, säger Micke.

Kolsvarundan kommer att avgöras under fredagen och lördagen. På fredag är det en populär publiksträcka som kommer att köras två gånger och på lördagen avgörs hela åtta sträckor. Kolsvarundan brukar alltid bjuda på bra och utslagsgivande sträckor och årets upplaga är inget undantag.

Lindqvist Motorsport ligger tvåa i Rally-SM med två deltävlingar kvar att köra.

- Vi siktar högre och en seger i Kolsvarundan är ett steg på vägen. Vi har fått en tävling i den här nya bilen och vi kommer mycket väl förberedda nu. Bilen är så ny och avancerad att vi denna gång tagit över en race-ingenjör från England som ska vara med oss i helgen. Det är alltid bra att få hjälp av riktiga experter, avslutar Micke.

På lördag eftermiddag vet vi om teamet står överst på prispallen, mitt tips är att de gör det.

Nu finns också vår hemsida tillgänglig för alla som vill veta lite mer om oss, besök gärna den på www.lindqvistmotorsport.se