Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Dags för start i Snapphane

Tommy Vestlund förbereder sig som bäst för att åka ner till Hässleholm för årets 3:e SM-deltävling.
Då Teamet inte tog sig till start i förra tävlingen känner man sig extremt laddad inför fredagens start.
Startplats för AM-Tryck Snapphanerally blir Stortorget i Hässleholm kl 17.30 fredagen den 14 augusti.

Inledningsdagen körs två verkliga publiksträckor på Garnisionen. Dom sträckorna kommer att köras på asfalt och är tillsammans nästan 2 mil och kan inte räknas bort enligt Tommy.
- Nej normalt så brukar dessa publiksträckor vara korta och man kan nästan bara ”förlora” tid på egna misstag, men här gäller det att verkligen gå för fullt på en gång, säger Tommy och fortsätter. – Vi brukar vara rätt så snabba på den här typen av sträckor så vi får hoppas det håller i sig, säger han med ett leende.



Tommy var ju totalsnabbast i Värmland Runt på den här typen av sträckor i vintras. Fast nu körs det på asfalt och kommer att kräva en annan slags körteknik, lite mjukare och med så lite sladd som möjligt, vilket Tommy inte är känd för.

På lördag börjar rallyt “på allvar”. Sju specialsträckor ska avgöras innan bilarna rullar över målrampen på torget kl 16.00.
- Det brukar vara en fin blandning av sträckor nere i Hässleholm med både snabbt men även krokig karaktär, säger Tommy och fortsätter.
– Vi har kört någon mil test på dom nya däcken och justerat bilen efter dom så jag hoppas vi är så bra förberedda som det går.

Målet som teamet har är att försöka ta en pallplats, vilket inte kommer att bli lätt. Man har en bland världens snabbaste förare på startlinjen i sin klass, men man skall göra vad man kan. Tommy kommer att försöka hinna med att skriva på sin blogg under tävlingen.

http://www.teamslirej.se/blogg.html

Där kan ni gå in och se dom senaste nyheterna om teamet nere i Hässleholm.


Tommy Vestlund