Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Lindqvist Motorsport kör för seger i Rally-SM med ny bil

Till helgens deltävling i Rally-SM kommer Lindqvist Motorsport till start med en ny bil, vi låter Micke berätta.
- Vi kommer att köra en Ford Focus WRC -05, samma bil som Daniel Carlsson körde i årets South Swedish Rally.
- I början av juli körde vi en tävling i Nyköping, det gick inte på något sätt bra utan vi rullade på den andra sträckan och bilen blev ganska illa tilltyglad så vi har inte hunnit få den klar i tid. Tommy Andersson, som äger bilen frågade om jag inte ville köra den här bilen istället när inte min blev klar i tid, jag behövde inte speciellt lång betänketid innan jag svarade, skrattar Micke.

Det är den tredje deltävlingen i Rally-SM som till helgen avgörs i Hässleholm. Lindqvist Motorsport har börjat serien med en tredje plats och i senaste tävlingen var de tvåa. Nu väntar nio specialsträckor under fredag och lördag.
- Vi börjar med två publiksträckor på fredagskvällen, de körs vid garnisonsområdet i centrala Hässleholm. Det ska bli riktigt roligt att få tävla på hemmaplan igen, säger kartläsaren och Hässleholmsbon Per Andersson.
- Vi ligger på silverplats i SM men jag siktar högre och ska vi komma högre är det seger som räknas. I lördags körde vi ett test för att lära känna nya bilen. Den var mycket lättkörd och går som en raket, avslutar Micke.

Nu finns också vår hemsida tillgänglig för alla som vill veta lite mer om oss, besök gärna den på www.lindqvistmotorsport.se



Mikael Lindqvist